Puterea minţii, mai tare ca realitatea

Postat la 20 august 2011 27 afişări

PRO Video propune în acest număr "Sucker Punch: Evadare din realitate", o nouă creaţie a producătorilor blockbusterelor "300" şi "Watchmen", un film în care graniţa dintre realitate şi fantezie dispare, lăsând loc unei lumi conduse de puterea imaginaţiei. Când realitatea devine o închisoare, numai mintea ne poate elibera şi totul devine posibil.

Babydoll (Emily Browning), Rocket (Jena Malone), Blondie (Vanessa Hudgens), Amber (Jamie Chung) şi Sweet Pea (Abbie Cornish) îşi creează propriul univers, în care devin războinicele perfecte şi înfruntă fără ezitare tot felul de creaturi terifiante, de la samurai la dragoni şi şerpi uriaşi, ajutându-se de un arsenal pe măsură.

Cu personalităţi diferite, dar unite de un scop comun, ele sunt nevoite să hotărască rapid ce sacrificii sunt dispuse să facă pentru a rămâne în viaţă şi a continua periculosul joc. Primind un ajutor nesperat din partea lui Wise Man (Scott Glenn), aventura incredibilă a fetelor le poate reda vieţile, însă doar dacă reuşesc să ducă la bun sfârşit provocările primite de la cei ce le ţin captive: Blue (Oscar Isaac), Madam Gorski (Carla Gugino) şi High Roller (Jon Hamm).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/puterea-mintii-mai-tare-ca-realitatea-8636218
8636218
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.