Pro Video lanseaza "Tangled" pe DVD si Blu-ray. Vezi cine vine la lansare

Postat la 04 mai 2011 308 afişări

Pro Video lanseaza in premiera pe Blu-ray Combo Pack si DVD filmul de animatie "O poveste incalcita" ("Tangled"), produs de Walt Disney Studios Home Entertainment.

Lansarea va avea loc sambata, 7 mai, la Diverta Plaza Romania, incepand cu ora 17. Ioana Ginghina, Alexandru Papadopol, Elvira Deatcu si Pavel Bartos vor participa la eveniment, alaturi de Madalina Draghici, Adela Popescu si Diana Dumitrescu.

Impreuna cu actorii, copiii vor avea ocazia sa invete poezii, cantece, sa participe la jocuri amuzante sau sesiuni de facepainting si sa interactioneze cu personajele animatiei. Cu ocazia lansarii, participantilor li se ofera o reducere de 10% la cumpararea filmului pe DVD sau Blu-ray.

"O poveste incalcita" ("Tangled") este adaptarea unui basm clasic al Fratilor Grimm intr-o animatie Disney, redand cu umor si fantezie calatoria printesei Rapunzel (voce Mandy Moore). Rapita de mica de catre vrajitoarea Gothel (voce Donna Murphy) pentru proprietatile magice ale parului ei, care, descantat intr-un anume mod ii mentine tineretea vesnica, Rapunzel sta astfel inchisa intr-un turn, fara niciun contact cu lumea exterioara. Cea mai mare dorinta de ziua ei este de a fi lasata sa vada cum arata lumea de jos, iar dorinta i se va indeplini atunci cand Flynn Rider (voce Zachary Levi), un tanar cautat in regat pentru talharie, ajunge in turn, incercand sa scape de urmaritori.

Pornind intr-o calatorie plina de peripetii alaturi de el, Rapunzel va descoperi pentru prima data lumea reala din exteriorul zidurilor, va trai primele momente de iubire si ii va regasi pe cei care i-au dat viata.

Detalii despre cum a aparut ideea filmului si alte istorii din spatele camerelor de filmat sunt accesibile in elementele bonus exclusive de pe DVD si Blu-ray Combo Pack: Descalcirea Povestii - Making Of, Aniversarea de 50 de ani, Introducerile initiale cu cartea de povesti (Versiune 1/Versiune 2).

La sfarsitul anului trecut, Pro Video a devenit partener oficial si reprezentant al Walt Disney Studios Home Entertainment in Romania. Pro Video a inceput sa aduca pentru cinefili, incepand cu luna noiembrie, o intreaga serie de filme Disney in format Blu-ray si DVD, intre care "Tinker Bell and the Great Fairy Rescue/ Clopotica si aventurile ei in lumea oamenilor", "Camp Rock 2/ Tabara de rock 2", "Prince of Persia: The Sands of Time/ Printul Persiei: Nisipurile Timpului", "A Christmas Carol/ O poveste de Craciun" sau "Toy Story 3/Povestea Jucariilor 3". Printre titlurile Walt Disney aflate pe lista lansarilor Pro Video in anul 2011 se numara "The Sorcerer's Apprentice", "TRON: Legacy", "Bambi" si "Fantasia".

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/pro-video-lanseaza-tangled-pe-dvd-si-blu-ray-vezi-cine-vine-la-lansare-8229525
8229525
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.