Premiera de gala pentru ultimul "Harry Potter" in Romania, in IMAX 3D. Primii 150 de fani vor viziona gratuit filmul

Postat la 11 iulie 2011 70 afişări

Dupa emotionanta despartire de la Londra de Harry Potter, este randul fanilor din Romania sa-si demonstreze simpatia fata de eroul preferat, cu ocazia premierei de gala a filmului "Harry Potter si Talismanele Mortii – Partea 2", in IMAX 3D, care va avea loc miercuri, 13 iulie, la Cinema City Cotroceni, cu incepere de la ora 18.00.

Cu aceasta ocazie, 150 de fani vor avea ocazia sa vizioneze gratuit premiera. Fanii care vor sa-si ia "la revedere" cum se cuvine trebuie doar sa se imbrace precum personajul lor preferat din Harry Potter si sa se numere printre primii 150 sositi la eveniment.

In plus, trei dintre fanii care vor prezenta cele mai mari similitudini cu personajele favorite din "Harry Potter si Talismanele Mortii - Partea 2" vor fi rasplatiti cu premii speciale. Alaturi de fani vor participa la eveniment si vedete surpriza, reunite pentru a aduce un omagiu celebrei serii care a marcat o generatie intreaga.

In acest capitol final al seriei, tensiunea urca la cote nebanuite, culminand cu batalia epica dintre Harry Potter si cel mai mare dusman, Lordul Cap-de-mort. Lunga calatorie ia sfarsit cu dramatica inclestare intre bine si rau. Dupa ce au distrus un Horcrux si au aflat semnificatia magicelor Talismane ale Mortii, Harry impreuna cu Ron si Hermione continua cautarea celorlalte Horcruxuri, pentru a avea o sansa de a-l distruge pe Cap-de-mort. Insa, spre ghinionul lor, maleficul personaj reuseste sa puna mana pe Bagheta de Soc si acum vrea cu orice pret sa atace Scoala Hogwarts si sa puna stapanire pe cele doua lumi.

"Harry Potter si Talismanele Mortii - Partea 2", ultimul film din seria ce are la baza romanele lui J.K. Rowling, este si cel mai spectaculos de pana acum, oferind spectatorilor o experienta cinematografica speciala, datorata inaltei tehnologii 3D si IMAX 3D.

O productie Warner Bros., filmul va fi distribuit din 15 iulie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Bucuresti, Constanta si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Baneasa Drive In Cinema, Patria (Bucuresti), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare) si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni - in 3D si Imax, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara). Filmul este distribuit de MediaPro Distribution.

Liderul absolut in materie de incasari din domeniul cinematografic, Harry Potter a generat pana in prezent venituri de peste 6,37 miliarde de dolari.

Aflati pentru ultima data pe marile ecrane in interpretarea legendarelor personaje care le-au adus faima la nivel mondial, actorii Daniel Radcliffe, Rupert Grint si Emma Watson isi iau astfel ramas bun de la fanii seriei, alaturi de nume mari ale cinematografiei precum Ralph Fiennes, Maggie Smith, Helena Bonham Carter si Robbie Coltrane. La Londra, premiera de gala a filmului, in prezenta vedetelor, a avut loc la 7 iulie.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/premiera-de-gala-pentru-ultimul-harry-potter-in-romania-in-imax-3d-primii-150-de-fani-vor-viziona-gratuit-filmul-8481743
8481743
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.