Povestile cu Bambi, lansate in varianta Diamond Edition

Postat la 19 martie 2011 90 afişări

ProVideo propune in aceasta saptamana una dintre cele mai fermecatoare animatii Walt Disney, lansata in varianta Diamond Edition pentru prima data in Romania: "Bambi", nominalizata la trei premii Oscar, si continuarea sa, "Bambi 2".

In primul film, Bambi este incoronat inca din prima zi a vietii sale Printul Padurii. Alaturi de prietenii sai, iepurasul Bocanila si sconcsul Floare, va explora cu multa curiozitate lumea inconjuratoare, invatand lectii pretioase de viata. Indrumati de o bufnita inteleapta, cei trei vor descoperi treptat valorile prieteniei, ale familiei si ale iubirii, intr-o animatie de exceptie.

In cel de-al doilea film, Bambi se reintalneste cu tatal sau, care il va invata legile padurii. Adorabilul iepuras Bocanila si sconcsul Floare revin si ei in acest nou film de animatie, dar veti face cunostinta si cu alte noi personaje de poveste.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
DVD,
Bambi,
Walt Disney,
animatie,
Pro Video
/arta-si-societate/film/povestile-cu-bambi-lansate-in-varianta-diamond-edition-8075501
8075501
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.