Povestea unui campion (VIDEO)

Postat la 15 aprilie 2012 42 afişări

PRO Video propune în această săptămână un film cu şase nominalizări la Premiile Oscar, "Moneyball: Arta de a învinge", inspirat din povestea adevărată a fostului jucător de baseball Billy Beane (Brad Pitt), care devine managerul echipei Oakland, într-un moment critic al existenţei acesteia.

După ce mare parte din jucători pleacă la cluburi mai mari, atraşi de oferte salariale mult mai bune, Billy trebuie să reorganizeze echipa, astfel încât să aibă în continuare şanse la câştigarea campionatului.

Ambiţios şi perfecţionist, el va revoluţiona lumea baseball-ului, alegând noi jucători din rândul celor ignoraţi sau respinşi de alte cluburi, pe motiv că nu mai sunt foarte tineri, au un caracter dificil sau au fost accidentaţi. În ciuda criticilor primite din partea colegilor şi a presei, Billy reuşeşte performanţe uluitoare, revoluţionând întreaga lume a sportului.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/povestea-unui-campion-video-9524897
9524897
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.