Povestea micii scoţience fără frică (VIDEO)

Postat la 16 decembrie 2012 61 afişări

Încă din cele mai vechi timpuri, bătăliile eroice şi legendele pline de misticism au fost păstrate cu sfinţenie de generaţii întregi de locuitori ai misterioaselor tărâmuri scoţiene.

Odată cu animaţia "Neînfricată", propunerea din această săptămână a PRO Video, o nouă aventură începe atunci când curajoasa Merida înfruntă tradiţiile, destinul şi cea mai fioroasă bestie din împărăţie.

Foarte pricepută la mânuirea arcului, Merida este fiica rebelă a regelui Fergus şi a reginei Elinor. Hotărâtă să-şi croiască propriul drum în viaţă, tânăra refuză să se căsătorească şi apelează la poţiunile magice ale unei vrăjitoare bătrâne pentru a-şi păstra libertatea. Când blestemul ia o turnură cu adevărat periculoasă, fata va trebui să descopere singură ce înseamnă cu adevărat curajul şi cât de importantă este familia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
DVD,
Brave,
Neinfricata,
animatie,
Pro Video
/arta-si-societate/film/povestea-micii-scotience-fara-frica-video-10394815
10394815
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.