Povestea băieţelului de lemn (VIDEO)

Postat la 10 iunie 2012 174 afişări

PRO Video propune în această săptămână una dintre cele mai frumoase poveşti Walt Disney, animaţia clasică "Pinocchio", disponibilă acum în format DVD, cu o imagine remasterizată, culori mai intense şi un sunet de înaltă definiţie.

Cea mai arzătoare dorinţă a singuraticului Geppetto devine realitate atunci când Zâna Albastră îl aduce la viaţă pe Pinocchio, păpuşa lui de lemn preferată. Totuşi, înainte de a deveni un băieţel adevărat, Pinocchio trebuie să demonstreze că merită acest lucru, trecând prin aventura vieţii sale.

De la circul Stromboli la Pleasure Island, micul erou se loveşte de multe tentaţii, din care învaţă treptat cum să aleagă între bine şi rău. Deşi este păcălit de câteva ori şi greşit îndrumat, păpuşa lui Geppetto ajunge acasă ca un copil adevărat, demonstrând că orice dorinţă poate deveni realitate atunci când îţi doreşti suficient de mult.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/povestea-baietelului-de-lemn-video-9727182
9727182
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.