Povestea asului de salsa (FOTO, VIDEO)

Postat la 13 octombrie 2012 31 afişări

PRO Video propune în acest număr "Dansul străzii 2", în care Ash, un dansator deosebit de talentat, decide să plece la Paris ca să-şi cunoască idolii, renumita trupă Invincibilii.

Întâlnirea însă nu decurge aşa cum şi-a imaginat şi Ash este luat peste picior de membrii trupei. Deprimat şi debusolat, Ash îl cunoaşte la scurt timp pe Eddie şi pe irezistibila Eva, o dansatoare de salsa a cărei frumuseţe îi răpeşte inima.

"Dansul strazii 2" (GALERIE FOTO)

Negăsind altă soluţie pentru a o cuceri, Ash pune la cale un plan îndrăzneţ şi alături de Eddie cutreieră Europa în căutarea celor mai buni dansatori pe care să-i reunească într-o nouă trupă, ceea ce i-ar permite să-şi ia revanşa faţă de Invincibili şi să o aibă aproape pe Eva, care acceptă să i se alăture.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
DVD,
Pro Video,
Dansul strazii 2,
Streetdance 2
/arta-si-societate/film/povestea-asului-de-salsa-foto-video-10197392
10197392
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.