Portretul unui mare arivist (VIDEO)

Postat la 04 august 2012 16 afişări

PRO Video recomandă în acest număr o nouă adaptare a romanului scris de Guy de Maupassant, "Bel Ami", ce ilustrează ascensiunea socială lui Georges Duroy (Robert Pattinson), de la mansardele mizere în care trăise, la opulenţă şi luxul clasei înalte din Parisul anilor 1900.

Folosindu-se de puterea sa de seducţie şi de inteligenţa ieşită din comun, Georges reuşeşte să se transforme dintr-un tânăr sărac lipit pământului în cel mai dorit bărbat al momentului. Într-o lume în care cei mai puternici oameni din Paris erau nu bărbaţii, ci soţiile şi amantele lor, prin patul lui Georges se perindă cele mai frumoase, influente sau informate femei, care îi facilitează mai mult sau mai puţin conştient ascensiunea.

După multe episoade în care Georges îşi seduce şi abandonează cu sânge rece victimele, tânărul ajunge să cadă pradă propriilor uneltiri. Devenit un paria al cercurilor selecte, renegat de toţi prietenii săi, numai un gest nebunesc îi mai poate salva de sărăcie, dar în acelaşi timp îl va costa mai scump chiar decât pierderea celei mai mari averi.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/portretul-unui-mare-arivist-video-9921145
9921145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.