Pinguinii contraatacă (GALERIE FOTO, VIDEO)

Postat la 12 mai 2012 71 afişări

PRO Video recomandă în acest număr partea a doua a animaţiei premiate cu Oscar în 2007, "Happy Feet 2: Mumble dansează din nou", în care se regăsesc peisajele feerice din Antarctica şi cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Alecia Moore - Pink) şi prietenii lor, îndrăgiţii Ramon şi Lovelace (Robin Williams).

Mumble, maestrul stepului, are o problemă pentru că propriul său pui, Erik, nu suportă să danseze. Acesta fuge de acasă şi îl întâlneste pe Mighty Sven, un pinguin care ştie să zboare, aşa că Mumble nu are nicio şansă să se compare cu noul şi carismaticul idol. Dar lucrurile se înrăutăţesc când lumea lor e amenintată de forţe greu de învins. Erik află ce curajos şi cinstit este tatăl său atunci când Mumble mobilizează neamul pinguinilor şi alte creaturi fabuloase, de la micuţii krili la uriaşele foci elefant, pentru a restabili pacea şi armonia.

"Happy Feet 2: Mumble danseaza din nou" (GALERIE FOTO)

Cu o distribuţie din care fac parte Elijah Wood, Robin Williams, Hank Azaria, Pink, Brad Pitt, Matt Damon, Sofia Vergara, Common şi Hugo Weavin, animaţia "Happy Feet 2: Mumble dansează din nou" este disponibil, începând cu luna mai, în format Blu-ray 3D, Blu-ray şi DVD.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/pinguinii-contraataca-galerie-foto-video-9618436
9618436
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.