Pe viaţă şi pe moarte: ori noi, ori şeriful (VIDEO)

Postat la 13 ianuarie 2013 37 afişări

PRO Video propune în această săptămână un film inspirat din fapte reale, "În afara legii", ce îi are în centrul acţiunii pe fraţii Bondurant (Jason Clarke, Tom Hardy, Shia LaBeouf).

Cei trei, deşi greu încercaţi de viaţă, reuşesc să pună pe picioare o afacere înfloritoare, cu producţie de băuturi alcoolice în mod ilegal. Dar se pare că zilele de contrabandă cu băutură din ţinutulul Franklin ajung să fie pe sfârşite, atunci când în oraş soseşte un nou şerif, Charlie Rakes (Guy Pearce), tocmai de la Chicago.

Legea adusă de acesta va pune în pericol tot ce au reuşit să construiască fraţii Bondurant, precum şi tot ce reprezintă ei. Numai că în timp ce restul lumii cedează sub presiunea exercitată de Rakes, cei trei fraţi nu sunt gata să se predea.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/pe-viata-si-pe-moarte-ori-noi-ori-seriful-video-10457786
10457786
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.