Partea cea mai cumplită a lumii

Postat la 22 octombrie 2011 26 afişări

PRO Video recomandă în această săptămână un film regizat de Joe Wright în maniera unui basm cu tendinţe obscure - thrillerul "Hanna", ce prezintă viaţa unei adolescente ce începe să cunoască partea nu tocmai frumoasă a lumii din jurul ei.

Hanna (Saoirse Ronan) a avut o copilărie cu totul neobişnuită, fiind crescută doar de tatăl ei Erik (Eric Bana), fost agent CIA, care a urmărit să o transforme în asasinul perfect, prin antrenamente dure, izolare şi exerciţii de vânătoare.

În afara mediului în care a crescut o aşteaptă o misiune pe care trebuie să o îndeplinească. Separată de tatăl ei, Hanna este răpită de un grup de agenţi condus de Marissa Wiegler (Cate Blanchett), o femeie cu secrete strâns legate de familia adolescentei.

Captivă în deşertul marocan, fata decide să acţioneze împotriva răpitorilor ei şi evadează. Cu o serie de agenţi periculoşi pe urmele ei, Hanna traversează Europa şi se apropie de ultima ţintă, când va afla adevărul despre originea sa.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/partea-cea-mai-cumplita-a-lumii-8893111
8893111
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.