Pana unde merge dragostea unui fiu pentru tatal sau

Postat la 24 aprilie 2011 20 afişări

PRO Video recomanda in aceasta saptamana "TRON: Mostenirea", un titlu care continua filmul de succes "TRON", lansat in 1982.

Sam Flynn (Garrett Hedlund), fiul lui Kevin Flynn (Jeff Bridges), cel mai cunoscut om din industria informatica, se ocupa in prezent de afacerea infiintata de tatal sau cu multi ani in urma. Dupa disparitia brusca a acestuia in urma cu douazeci si cinci de ani, Sam nu a incetat sa incerce sa afle ce s-a intamplat cu tatal sau. Insa misterele disparitiei, care incep sa i se dezvaluie putin cate putin, ii vor revela o fata a adevarului greu de crezut, iar Sam va fi prins in spatiul virtual al programului creat de propriul lui tata. Aici il va regasi pe acesta, insa dificultatile reintoarcerii in realitate vor fi greu de depasit, deoarece programul a evoluat in timp, devenind constient de sine si foarte periculos.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
DVD,
TRON: Mostenirea,
SF,
Pro Video,
Jeff Bridges
/arta-si-societate/film/pana-unde-merge-dragostea-unui-fiu-pentru-tatal-sau-8187766
8187766
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.