Omul care conducea din umbră America (GALERIE FOTO, VIDEO)

Postat la 02 iunie 2012 27 afişări

PRO Video recomandă în acest număr "J. Edgar", un film despre J. Edgar Hoover, cel care avea să devină cel mai puternic om din culisele scenei politice a Statelor Unite ale Americii.

În calitate de şef al FBI, timp de aproape 50 de ani nimic nu i-a stat în cale, pentru a-şi proteja ţara. Rezistând schimbării a opt preşedinţi şi desfăşurării a trei războaie, Hoover a luptat cu disperare pentru prevenirea pericolelor care îi vizau ţara, luând atitudine chiar şi în faţa falselor ameninţări. Cu toate că metodele lui erau pe cât de nemiloase, pe atât de eroice, Hoover îşi găsea, de fapt, plăcerea în stârnirea admiraţiei celor din jurul său.

Om care ştia să preţuiască secretele, în special pe cele ale altora, Hoover nu s-a temut niciodată să folosească informaţiile pe care le avea, chiar împotriva conducătorilor ţării. Înţelegând că informaţia înseamnă putere şi că frica poate genera multiple oportunităţi, şeful FBI a recurs la această strategie pentru a obţine o influenţă fără precedent şi o reputaţie formidabilă, aproape de neatins.

Cine conducea din umbră America (GALERIE FOTO, VIDEO)

În regia lui Clint Eastwood şi în interpretarea lui Leonardo Di Caprio, "J.Edgar" spune povestea reală a vieţii publice şi personale a unui om pe cât de puternic, pe atât de controversat - din mai, pe Blu-ray şi DVD.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/omul-care-conducea-din-umbra-america-galerie-foto-video-9699941
9699941
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.