"Oglinda, oglinjoara" soseste din 16 martie in cinematografe (GALERIE FOTO)

Postat la 06 martie 2012 51 afişări

Din 16 martie, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane din Romania un film eveniment, o aventura fantastica, plina de umor si condimentata cu gelozie, dragoste si tradare, care va cuceri imaginatia spectatorilor de toate varstele. "Oglinda, oglinjoara" este o viziune moderna, proaspata si plina de umor contemporan asupra uneia dintre cele mai iubite povesti din toate timpurile: "Alba ca Zapada si cei sapte pitici".

Regina (Julia Roberts), mama vitrega a Albei ca Zapada (Lily Collins), a uzurpat tronul si a secat visteria regatului. Acum, singura sansa de a-si spori averea este sa se marite cu printul Alcott (Armie Hammer), bogatul mostenitor al regatului Valencia. Dar cand acesta se indragosteste de frumoasa Alba ca Zapada, pentru regina fara scrupule este ocazia perfecta sa scape de mostenitoarea de drept a tronului. Asa ca o trimite in padure si o lasa in ghearele unui monstru infricosator.

"Oglinda, oglinjoara" soseste din 16 martie in cinematografe (GALERIE FOTO)

Numai ca Alba ca Zapada este salvata de cei sapte pitici si, in compania lor, ea se transforma intr-o forta care nu se da inapoi de la nimic pentru a-si recupera regatul si sa o inlature pe regina. Alaturi de pitici, Alba ca Zapada porneste intr-o batalie spectaculoasa, intesata de magie si umor, intr-o noua realizare senzationala a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh ("Immortals").

Filmul "Oglinda, oglinjoara" va avea premiera la 16 martie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex - Baneasa, Glendale Studio (Bucuresti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Iasi, Timisoara, Pitesti, Targul Mures), Cityplex (Bucuresti, Constanta, Brasov, Tulcea), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Arta (Targu Mures).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/oglinda-oglinjoara-soseste-din-16-martie-in-cinematografe-galerie-foto-9375673
9375673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.