Oameni care o iau de la capăt după ce au pierdut totul (VIDEO)

Postat la 14 iulie 2013 667 afişări

PRO Video recomandă pentru acest sfârşit de săptămână drama romantică "Refugiu pentru viaţă", inspirată din romanul omonim al autorului Nicholas Sparks.

Oameni care o iau de la capăt după ce au pierdut totul (VIDEO)

Aceasta este povestea lui Katie Feldman (Julianne Hough), o tânără care s-a eliberat dintr-un mariaj nefericit şi fuge din calea unui fost soţ violent şi abuziv, refugiindu-se în orăşelul Southport din Carolina de Nord.

Retrasă şi temătoare, misterioasa femeie atrage imediat întrebări cu privire la trecutul ei. Încetul cu încetul, ea dă o şansă totuşi comunităţii şi se apropie de Jo, o vecină vorbăreaţă, dar şi de Alex Wheatley, proprietarul unui magazin, de care se şi îndrăgosteşte, mai ales că şi el trăise o dramă în urma pierderii soţiei.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/oameni-care-o-iau-de-la-capat-dupa-ce-au-pierdut-totul-video-11121361
11121361
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.