Numai tata sa nu fii

Postat la 12 martie 2011 26 afişări

PRO Video propune in aceasta saptamana pelicula "Sorocul" ("Due Date"), care-i are ca protagonisti pe Peter Highman (Robert Downey Jr.) si Ethan Tremblay (Zach Galifianakis), ce devin peste noapte si oarecum fortati de imprejurari cei mai buni prieteni.

Dat afara din avionul care tocmai decola catre Los Angeles, unde sotia il astepta sa asiste la nasterea primului lor copil, Peter trebuie sa gaseasca o solutie rapida pentru a ajunge cat de curand la destinatie. Insa, cum toate actele si banii i-au ramas in avion, ultima lui solutie pare sa fie noul sau prieten, Ethan, pe care nu il simpatizeaza prea mult.

Cei doi vor porni intr-o calatorie lunga si nu fara dezastre sau intalniri nefaste, care vor distruge pana si ultima farama de rabdare a lui Peter. Vor ajunge cei doi cu bine la destinatie? Ramane sa aflati intr-o comedie de senzatie.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/numai-tata-sa-nu-fii-8055788
8055788
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.