Numai mamă vitregă să nu fii (VIDEO)

Postat la 29 iulie 2012 97 afişări

PRO Video propune în această săptămână filmul "Oglindă, oglinjoară", o viziune modernă, proaspătă şi plină de umor contemporan asupra uneia dintre cele mai iubite poveşti din toate timpurile: "Albă-ca-Zăpada şi cei şapte pitici".

Regina (Julia Roberts), mamă vitregă a Albei-ca-Zăpada (Lily Collins), a uzurpat tronul şi a secat visteria regatului. Acum, singura şansă de a-şi spori averea este să se mărite cu Prinţul Alcott (Armie Hammer), bogatul moştenitor al regatului Valencia. Dar când acesta se îndrăgosteşte de frumoasa Albă-ca-Zăpada, pentru regina fără scrupule este ocazia perfectă să scape de moştenitoarea de drept a tronului. Aşa că o trimite în pădure şi o lasă în ghearele unui monstru înfricoşător. Numai că fata este salvată de cei şapte pitici şi, în compania lor, nu se dă înapoi de la nimic pentru a-şi recupera regatul.

Împreună cu piticii, Albă-ca-Zăpada porneşte într-o bătălie spectaculoasă, înţesată de magie şi umor, într-o nouă realizare a regizorului Tarsem Singh ("Immortals").

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/numai-mama-vitrega-sa-nu-fii-video-9908021
9908021
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.