Nu încercaţi aşa ceva acasă (VIDEO)

Postat la 17 februarie 2013 35 afişări

PRO Video recomandă în acest număr filmul "Taken 2: Teroare în Istanbul", care promite să cucerească definitiv publicul românesc cu mult suspans, urmăriri explozive, o poveste bine închegată şi un tată instruit să facă faţă oricărei situaţii.

La Paris, mafia albaneză a făcut greşeala de a-i răpi fiica lui Bryan Mills. Astăzi, în timp ce-şi plâng morţii, albanezii caută răzbunare şi-l atacă direct pe acest fost agent CIA "înzestrat cu abilităţi speciale". Însă şi de această dată, Mills este în stare de orice pentru a-şi recâştiga libertatea şi a-şi salva familia din mâinile mafioţilor.

Pe lângă protagonistul Liam Neeson, filmul îi aduce în rolurile principale pe Maggie Grace, Famke Janssen şi Leland Orser.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/nu-incercati-asa-ceva-acasa-video-10566431
10566431
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.