Minunata calatorie a printesei Rapunzel

Postat la 21 mai 2011 206 afişări

Recomandarea PRO Video din acest numar se indreapta spre adaptarea unui basm clasic al Fratilor Grimm, animatia Disney "O poveste incalcita" ("Tangled"), care reda cu mult umor si fantezie calatoria captivanta a printesei Rapunzel (voce Mandy Moore).

Rapita de mica de catre vrajitoarea Gothel (voce Donna Murphy) pentru proprietatile magice ale parului ei, care, descantat intr-un anume mod, ii mentine acesteia tineretea vesnica, fetita nu cunoaste decat modul de viata creat de mama vitrega, care o va tine inchisa intr-un turn, fara niciun contact cu lumea exterioara.

Cu toate acestea, cea mai mare dorinta de ziua ei este de a fi lasata sa vada cum arata lumea de jos, iar aceasta i se va indeplini mai repede decat s-ar fi asteptat, atunci cand Flynn Rider (voce Zachary Levi), un tanar cautat in regat pentru talharie, ajunge chiar in turn, incercand sa scape de urmaritori. Pornind intr-o calatorie plina de peripetii alaturi de el, Rapunzel va descoperi pentru prima data lumea reala din exteriorul zidurilor, va trai primele momente de iubire si ii va regasi pe cei ce i-au dat viata.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/minunata-calatorie-a-printesei-rapunzel-8277381
8277381
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.