Marea cursa a razbunarii

Postat la 16 aprilie 2011 36 afişări

PRO Video propune in aceasta saptamana filmul "Faster: Iute ca glontul" ("Faster"), povestea lui Driver (Dwayne Johnson) ce fusese arestat cu zece ani inainte, in timpul unui jaf bancar pe care il pusese la cale.

Din cauza tradarii unora dintre complici, lucrurile o iau razna, iar fratele lui este omorat. Acum, singurul scop al lui Driver este sa ii omoare pe toti cei pe care ii considera intr-un fel sau altul responsabili de moartea fratelui.

Nu banuieste insa ca va atrage atentia a doi oameni care vor fi pas cu pas pe urmele lui: un politist care doreste sa isi incheie cariera in plina glorie si un asasin platit, care simte ca si-a gasit un adversar pe masura lui. Urmariti o cursa pe viata si pe moarte, intr-un thriller palpitant.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/marea-cursa-a-razbunarii-8162963
8162963
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.