Mai puternici decât invadatorii din spaţiu (VIDEO)

Postat la 08 septembrie 2013 139 afişări

PRO Video recomandă în această săptămână un film inspirat din romanul omonim al celebrei scriitoare Stephenie Meyer ("Saga Amurg"), "Gazda", care prezintă o poveste de dragoste incredibilă ce depăşeste graniţele imaginaţiei omeneşti.

Mai puternici decât invadatorii din spaţiu (VIDEO)

Într-un viitor extrem de sumbru, Pământul este ocupat de o specie de extratereştri paraziţi, care pune stăpanire pe corpul uman, inhibând toate emoţiile, personalitatea şi conştiinţa victimei.

Melanie Stryder (Saoirse Ronan) este una dintre ultimele supravieţuitoare care încă se luptă cu inamicii, riscându-şi viaţa pentru oamenii pe care îi iubeşte: Jared (Max Irons), Ian (Jake Abel), Jamie, fratele ei (Chandler Canterbury) şi unchiul Jeb (William Hurt).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/mai-puternici-decat-invadatorii-din-spatiu-video-11300056
11300056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.