Lumea in care cei visatori si gingasi reusesc sa castige

Postat la 12 februarie 2011 90 afişări

Recomandarea PRO Video din acest numar este un film inspirat din seria de volume "Guardians of Ga’ Hoole", de Kathryn Lasky, "Legende din Regatul Bufnitelor" ("Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole") si marcheaza debutul in animatie al cineastului Zack Snyder.

Soren este un tanar din familia bufnitelor pentru care povestile spuse de tatal sau despre eroii din Regatul Bufnitelor sunt demne de urmat. Pentru Kludd, fratele sau mai mare, dorinta lui Soren de a intra candva intr-o astfel de armata si de a lupta contra fortelor raului este puerila. Dar legendele vor deveni realitate atunci cand cei doi, cazand din copac, vor fi rapiti de cei din Armata Purilor.

In timp ce Soren va incerca tot ce ii sta in putinta pentru a scapa, Kludd va intra repede in Armata Purilor si o va rapi chiar pe propria sora. Continuand sa creada in legendele pe care le iubeste atat de mult, Soren ii va gasi pe Gardieni si impreuna cu ei va pune la cale o evadare spectaculoasa.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/lumea-in-care-cei-visatori-si-gingasi-reusesc-sa-castige-7978614
7978614
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.