Judecători şi călăi în iadul american (VIDEO)

Postat la 07 aprilie 2013 38 afişări

PRO Video recomandă în acest număr filmul SF "Dredd: Ultima judecată", a cărui acţiune se desfăşoară într-o sinistră Americă a viitorului, ajunsă un deşert nesfârşit. Pe Coasta de Est, începând din Boston şi până în Washington DC se întinde Mega City One, o metropolă imensă, dominată de violenţă, unde locuiesc peste 400 de milioane de oameni, într-o teamă perpetuă.

Judecători şi călăi în iadul american (VIDEO)

Singurii care încearcă să facă ordine în acest haos urban sunt supranumiţii "Judecătorii". Aceştia reprezintă întregul sistem: apărători ai legii, judecători şi călăi. Dredd, cel mai bun justiţiar, primeşte sarcina de a o antrena pe începătoarea Cassandra, care are puteri telepatice. Însă ceea ce trebuia să fie o simplă zi de instrucţie se transformă rapid într-o misiune extrem de periculoasă.

Cu o regie semnată de Pete Travis şi cu o distribuţie formată din Karl Urban, Rachel Wood, Andile Mngadi, Jason Cope, Emma Breschi, Olivia Thirlby şi Lena Headey, filmul SF "Dredd: Ultima judecată" este, din martie, disponibil pe Blu-ray şi DVD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
sf,
dredd,
pro video,
dvd,
blu-ray,
america,
karl urban,
rachel wood
/arta-si-societate/film/judecatori-si-calai-in-iadul-american-video-10718452
10718452
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.