Întoarcerea unui supererou de Oscar (GALERIE FOTO, VIDEO)

Postat la 02 decembrie 2012 43 afişări

PRO Video recomandă în această săptămână "Cavalerul Negru: Legenda renaşte", finalul epic al trilogiei semnate de Christopher Nolan, care-l are în rolul titular pe câştigătorul premiului Oscar, Christian Bale.

Au trecut opt ani de când Batman a dispărut în noapte, transformându-se din acel moment din erou în fugar. Asumându-şi vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el şi Comisarul Gordon sperau că e o cauză mai bună.

Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea oraşului Gotham fiind zdrobită sub greutatea Actului Dent împotriva infracţionalităţii. Numai că totul se va schimba odată cu sosirea unui hoţ ingenios cu scopuri misterioase.

Cu mult mai periculoasă însă se dovedeşte a fi apariţia lui Bane, un terorist mascat al cărui crud plan pentru Gotham îl determină pe Batman să iasă din exilul autoimpus. Dar chiar şi atunci când îşi pune pelerina şi masca, e posibil ca Batman să nu se poată măsura cu Bane.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/intoarcerea-unui-supererou-de-oscar-galerie-foto-video-10361666
10361666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.