Întoarcerea acasă a afaceristului de succes (VIDEO)

Postat la 02 martie 2013 39 afişări

PRO Video propune la acest sfârşit de săptămână un film inspirat din fapte reale, "Oameni ca noi", care aduce pe DVD povestea unei familii destrămate, ce se redescoperă în urma unei tragedii.

Chris Pine este Sam, un agent de vânzări ambiţios şi priceput, care pierde un client foarte important chiar în ziua când află că tatăl lui a murit. Nevoit să se întoarcă acasă pentru a îndeplini dorinţele testamentare ale părintelui, bărbatul află că are o soră mai mare despre care nu ştia nimic şi cu care trebuie să împartă bunurile moştenite.

Pe măsură ce relaţia celor doi se dezvoltă, Sam îşi va schimba total concepţiile despre familie şi despre propriile decizii luate în viaţă.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/intoarcerea-acasa-a-afaceristului-de-succes-video-10625619
10625619
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.