În IQ să ne batem! (VIDEO)

Postat la 20 mai 2012 36 afişări

PRO Video recomandă în acest numărul filmul în care Robert Downey Jr. reia rolul celui mai faimos detectiv din lume, Sherlock Holmes, iar Jude Law revine în rolul formidabilului său partener, Dr. Watson, "Sherlock Holmes 2: Jocul Umbrelor".

O nouă minte criminală strălucită este în libertate - Profesorul Moriarty (Jared Harris) - şi nu numai că îi este egal lui Holmes ca intelect, dar capacitatea lui de a face rău, combinată cu lipsa conştiinţei, ar putea să-i dea un avantaj asupra renumitului detectiv. Când prinţul moştenitor al Austriei este găsit mort, probele, aşa cum le-a interpretat Inspectorul Lestrade (Eddie Marsan), duc spre o sinucidere. Sherlock Holmes însă deduce că prinţul a fost victima unei crime - o crimă care este doar o piesă dintr-un puzzle mult mai mare şi mult mai monstruos, pus la cale de Profesorul Moriarty.

Investigaţia îi duce pe Holmes şi Watson de-a lungul continentului, din Anglia în Franţa, Germania şi Elveţia. Numai că vicleanul Moriarty e mereu cu un pas înaintea lor, pe măsură ce urzeşte un păienjeniş al morţii şi distrugerii care, dacă va reuşi, va schimba cursul istoriei.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/in-iq-sa-ne-batem-video-9650039
9650039
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.