"Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 1", distribuit in Romania pe Blu-ray si DVD

Postat la 25 aprilie 2011 99 afişări

Fanii lui Harry Potter pot achizitiona "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 1" din toate magazinele de specialitate partenere Pro Video, in mai multe formate, anunta Pro Video.

Produs al Warner Home Video, filmul este distribuit in Romania in format DVD, DVD lenticular, Combo Pack (2 discuri Blu-ray/ 1 disc DVD), Combo Pack lenticular, precum si celelalte sase filme din seria Harry Potter, in editii speciale pe un disc sau in cadrul unui box special - Pachet de colectie.

In regia lui David Yates, care a semnat si precedentele doua filme ale seriei, aventurile vrajitorilor din "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 1" se desfasoara de aceasta data intr-o alta tonalitate. Filmata departe de scoala Hogwarts, aflata pana acum in centrul actiunii, pelicula marcheaza totodata maturizarea protagonistilor. "Pana acum, toata actiunea s-a desfasurat la Hogwarts, insa a venit momentul ca lucrurile sa mearga mai departe. Acest film este despre pasul catre maturitate, despre pierderea inocentei, dar mai ales despre infruntarea realitatii si construirea unei vieti dincolo de Hogwarts", afirma regizorul David Yates.

Personajele interpretate de actorii britanici Daniel Radcliffe, Emma Watson si Rupert Grint pleaca intr-o misiune periculoasa al carei scop principal este distrugerea Horcruxurilor, cheia catre anihilarea Lordului Cap-de-Mort. Singuri si fara niciun ajutor din partea profesorilor, cei trei se vad nevoiti mai mult ca oricand sa se bazeze unul pe celalalt. Insa fortele intunericului sunt mereu in preajma lor si ameninta sa ii desparta. Intre timp, lumea vrajitorilor s-a transformat intr-un loc periculos pentru toti dusmanii Lordului Cap-de-Mort. Razboiul a inceput, iar Harry Potter este tinta principala.

Cautand indicii, Harry si prietenii sai vor descoperi o legenda straveche, cea a Talismanelor Mortii, care, daca se dovedeste a fi adevarata, e posibil sa ii ofere Lordului Cap-de-Mort si ultima piesa din puzzle pentru a deveni invincibil. Insa destinul lui Harry fusese stabilit inca din ziua fatidica in care a devenit "Baiatul care a supravietuit", iar acum batalia se apropie de final.

Construit in doua parti, "Harry Potter si Talismanele Mortii" mentine suspansul pana la sfarsit, anticipand finalul grandios al seriei. Editia Blu-ray a primei parti a filmului contine in exclusivitate scena de inceput din "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2".

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/harry-potter-si-talismanele-mortii-partea-1-distribuit-in-romania-pe-blu-ray-si-dvd-8188783
8188783
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.