Filmul "The Artist" a cucerit 14 trofee majore si toata lumea crede ca va da lovitura si la Oscar (VIDEO)

Postat la 26 februarie 2012 34 afişări

Numaram orele pana la cea mai importanta seara din industria cinematografica. Duminica noapte, la Los Angeles, vor fi decernate premiile Oscar.

Dupa ce a cucerit pana acum 14 trofee majore, filmul francez mut si alb-negru "Artistul" ar putea da din nou lovitura. Cum insa la statuete viseaza si altii, deznodamantul ramane deschis.

Chipesul Jean Dujardin concureaza la titlul de cel mai bun actor in rol principal cu nume mari de la Hollywood: George Clooney, Brad Pitt, Gary Oldman si Demian Bichir. La categoria cea mai buna actrita in rol principal, Meryl Streep - actrita cu 17 nominalizari la Oscar in intreaga cariera - isi va disputa statueta cu Glenn Close, Rooney Mara, Michelle Williams si Viola Davis. La sectiunea roluri secundare, marii favoriti sunt Octavia Spencer, pentru rolul din "Culoarea sentimentelor" si Christopher Plummer, cu "Noi inceputuri".

Mai mult pe stirileprotv.ro.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/filmul-the-artist-a-cucerit-14-trofee-majore-si-toata-lumea-crede-ca-va-da-lovitura-si-la-oscar-video-9344910
9344910
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.