Filmele pe care nu trebuie să le ratezi în primăvara aceasta - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Matei Postat la 08 mai 2013 78 afişări

Până acum, nu a fost un an foarte bogat din punct de vedere al producţiilor cinematografice, puţine dintre acestea au depăşit limita de 100 de milioane de dolari la încasări, potrivit thedailybeast.com.

Filmele pe care nu trebuie să le ratezi în primăvara aceasta - GALERIE FOTO

Acest lucru s-ar putea schimba în curând, odată cu intrarea în cinematografe a filmului Iron Man 3, cu care a debutat sezonul de vară al filmelor.  Există multe alte motive pentru care cinefilii să se entuziasmeze în noul sezon: Marele Gatsby cu Leondardo DiCaprio în rolul protagonistului, adaptarea după Superman-Man of Steel sau  continuarea Star Trek, Star Trek: Into Darkness. Oferta de filme recent lansate sau care vor apărea în curând este bogată şi pentru toate gusturile.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/filmele-pe-care-nu-trebuie-sa-le-ratezi-in-primavara-aceasta-galerie-foto-10860946
10860946
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.