Filmele de la Cannes, in Capitala

Postat la 08 octombrie 2010 14 afişări

Filmul castigator al Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2010, "Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives", si "Tournée", in regia actorului Mathieu Amalric, se numara printre peliculele ce vor fi prezentate la Bucuresti, intre 15 si 21 octombrie, in programul Filmele de la Cannes.

Intre 15 si 21 octombrie, la Cinema Studio din Capitala vor fi proiectate, in premiera in Romania, mai multe pelicule selectionate in competitia prestigiosului festival.

Selectia a fost realizata chiar de Thierry Frémaux, delegatul general al festivalului de la Cannes, care va fi prezent la eveniment si va prezenta filmele din program. Thierry Frémaux va sustine si un masterclass pentru studentii facultatilor de film din Bucuresti.

Detalii pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
Cannes,
festival,
Bucuresti,
Palme d'Or,
Studio
/arta-si-societate/film/filmele-de-la-cannes-in-capitala-7458338
7458338
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.