Filme de văzut la început de iulie

Autor: Ioana Matei Postat la 30 iunie 2013 880 afişări

Pentru că începe o lună nouă de vară, iar ofertele din cinematografe urmează să fie schimbate, vă prezentăm o listă de filme pe care veţi mai avea ocazia să le vedeţi în sălile de cinema doar în următoarele două săptămâni, în cazul în care nu aţi reuşit să ajungeţi deja la acestea.

Filme de văzut la început de iulie

Funeralii fericite

Horaţiu Mălăele este prezentat într-un cartier periferic din Bucureşti împreună cu doi prieteni, la cârciuma lui Samir. Alungaţi de acolo de razia duminicală a agentului Porumbel, cei trei ajung pe un teren viran unde o ţigancă le ghiceşte viitorul: data exactă a morţii şi modul în care vor muri. De aici începe aventura.

Man of Steel: Eroul

Superman este unul dintre cele mai populare personaje din toate timpurile. Şi în această variantă a filmului, cea mai recentă,  Clark Kent/Kal-El (Henry Cavill) este un tânăr jurnalist în jur de douăzeci de ani ale cărui puteri îl îndepărtează de oamenii obişnuiţi. El se întreabă care este rostul lui pe Pământ şi descoperă că superputerile înseamnă uneori să fii pus în faţa unor alegeri.

Amanţii pasgeri

Viaţa pasagerilor de la bordul unui avion este pusă în pericol. Piloţii şi oamenii din turnul de control încearcă să găsească o soluţie în timp ce însoţitorii de zbor şi şeful lor încearcă să facă viaţa pasagerilor cât mai plăcută în condiţiile date. Relaţiile care se conturează între personaje poate fi sinteza unei vieţi întregi trăite la sol.

Marele Gatsby

O adaptare după celebrul roman al autorul W.S. Fitzgerald, filmul îl prezintă pe Nick Carraway (Toby Maguire) atras de viaţa misterioasă a lui Jay Gatsby (Leonardo DiCaprio). Curand însa, Nick se trezeşte pus în faţa adevăratei vieţi a lui Gatsby, unde nebunia, obsesia şi tragedia sunt principatele coordonate.

Marea  mahmureală III

Chiar dacă nu mai este vorba despre nunta unui prieten sau despre o petrecere a burlacilor, nimic nu se desfăşoară normal nici în acest film. Conflictele se ţin lanţ în momentul în care cei patru prieteni aleg să plece într-o călătorie împreună.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
filme,
cinematografe,
vara,
bucuresti
/arta-si-societate/film/filme-de-vazut-la-inceput-de-iulie-11054527
11054527
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.