Film de weekend: Tom Hardy în rol dublu

Postat la 17 octombrie 2015 234 afişări

Film de weekend: Tom Hardy în rol dublu

Regizat de Brian Helgeland, ”Gangsteri de legendă„ spune povestea celor mai cunoscuţi infractori britanici, gemenii Reggie şi Ronnie Kray, \n perioada lor de glorie de la jumătatea anilor ’60. Distribuit de Freeman Entertainment, filmul ajunge pe marile ecrane din ţară din 16 octombrie şi îl prezintă pe Tom Hardy în rol dublu.

După ce Ronnie este eliberat din închisoare, cei doi fraţi \ncep să-şi consolideze imperiul în Londra, încercând să elimine cartelul criminal al lui Charlie Richardson şi colabor`nd cu mafia americană, care caută să pătrundă în oraş. Celebri şi invidiaţi, aceştia \şi creează relaţii printre cei mai influenţi londonezi, se lăfăie în bogaţii şi par de neoprit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
hardy,
rol,
weekend,
cinematografie,
/arta-si-societate/film/film-de-weekend-tom-hardy-in-rol-dublu-14852263
14852263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.