Femei cu atitudine (VIDEO)

Postat la 18 martie 2012 62 afişări

PRO Video propune în acest număr o adaptare după bestseller-ul omonim de Kathryn Stockett, drama "Culoarea sentimentelor - Ajutorul" ("The Help"), care aduce în prim plan prietenia neobişnuită a unor femei curajoase, dar complet diferite, de la jumătatea anilor '60.

Skeeter (Emma Stone), o tânără de familie bună cu veleităţi de scriitoare, începe un proiect editorial secret care va revoluţiona întreaga societate. Îndrăzneaţă şi plină de speranţe, tânăra vrea să scrie o carte despre femeile de culoare şi problemele cu care se confruntau acestea în societate.

Cu o distribuţie de excepţie din care fac parte Emma Stone, Viola Davis şi Octavia Spencer, cea care a obţinut anul acesta premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar, filmul "Culoarea sentimentelor - Ajutorul" este o poveste îndrăzneaţă, plină de umor şi speranţă despre puterea de a produce o schimbare.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/femei-cu-atitudine-video-9411424
9411424
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.