Fata cu tatuaj suedez (VIDEO)

Postat la 28 aprilie 2012 85 afişări

PRO Video propune în acest număr o adaptare a romanului suedez de succes "Fata cu dragon tatuat" de Stieg Larsson, care tratează un subiect delicat de corupţie gravitând în jurul familiei unui bătrân bogătaş.

Un jurnalist căzut în dizgraţie (Daniel Craig) împreună cu o tânără excentrică acoperită de tatuaje şi pierce-uri (Rooney Mara) vor încerca să descopere motivul misterioasei dispariţii a nepoatei bogătaşului, în urmă cu mai bine de 40 de ani. Însă, pe parcursul investigaţiei, cei doi descoperă o reţea imensă de corupţie la care nu s-ar fi aşteptat niciodată.

Câştigător al unui Premiu Oscar la categoria "Cel mai bun montaj", filmul regizat de David Fincher, "Fata cu dragon tatuat", este disponibil pe DVD începând cu luna aprilie.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/fata-cu-tatuaj-suedez-video-9577991
9577991
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.