Fascinaţia sălbăticiei în 3D IMAX (VIDEO)

Postat la 03 noiembrie 2012 44 afişări

PRO Video recomandă în acest număr un documentar care-l are ca narator pe câştigătorul Premiului Oscar, Morgan Freeman. "IMAX în sălbăticie" (Born To Be Wild 3D) este o poveste despre natură, dragoste, dedicaţie şi crearea unei strânse legături între oameni şi animale.

"IMAX în sălbăticie" ne plimbă prin pădurea din Borneo alături de doctorul Birute Mary Galdikas, cunoscut patolog, iar mai apoi ne arată savana kenyană, în timp ce Dame Daphne M. Sheldrick, o autoritate în studiul elefanţilor, ne împărtăşeşte pasiunea sa pentru animale.

Întregul documentar vorbeşte despre pasiunea cu care cei doi savanţi şi echipele lor luptă pentru a salva animalele aflate în pericol şi pentru a le reintroduce în mediul lor natural.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/fascinatia-salbaticiei-in-3d-imax-video-10274079
10274079
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.