"Face toţi banii"- o comedie despre cum să te descurci când ai ajuns la fundul sacului

Postat la 07 februarie 2012 55 afişări

Katherine Heigl (cunoscută din Anatomia lui Grey) îi dă viaţă pe marele ecran popularei eroine a scriitoarei Janet Evanovich în comedia romantică "Face toţi banii".

Stephanie Plum, o tânără născută şi crescută în New Jersey, este foarte sigură pe ea, deşi nu mai are un serviciu de şase luni şi tocmai şi-a pierdut şi ultimul card de credit în mâinile unui recuperator de creanţe. Disperată să facă un ban, Stephanie apelează la ultima soluţie: să-şi convingă vărul să-i dea o slujbă la firma lui care se ocupă de vânătoare de recompense pentru cauţiuni. Înarmată cu un spray cu piper, Stephanie este hotărâtă să se ocupe de cel mai important "client" al vărului său, Vinny - fostul poliţist de la moravuri şi actualmente fugarul Joe Morelli. Acelaşi irezistibil Morelli care a sedus-o şi a părăsit-o când era la liceu.

Filmul are premiera pe marile ecrane româneşti pe 10 februarie.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/face-toti-banii-o-comedie-despre-cum-sa-te-descurci-cand-ai-ajuns-la-fundul-sacului-9210232
9210232
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.