Exorcist in devenire

Postat la 05 august 2011 36 afişări

PRO Video recomanda in acest numar un film terifiant inspirat din fapte reale, "Ritualul" ("The Rite"), in care Necuratul reuseste sa-si gaseasca acoliti chiar si in cel mai sfant colt de lume.

Student la teologie, Michael Kovak (Colin O'Donoghue) este trimis la Vatican pentru a studia exorcismul, poate tocmai din cauza indoielilor sale in legatura cu dogmele religiei. Desi fascinat de toate aspectele credintei, tanarul isi foloseste scepticismul ca pe o armura si nu ezita sa le spuna superiorilor ca raspunsurile pot fi gasite mai degraba in tratamente psihiatrice decat in forte demonice si exorcizari.

Insa Michael incepe sa isi puna la indoiala parerile din ziua cand il intalneste pe parintele Lucas (Anthony Hopkins), un preot legendar pentru miile de exorcizari facute de-a lungul timpului.

Ajuns fata in fata cu un caz de posedare atat de puternic incat si parintele Lucas pare sa fie depasit, Michael incepe sa vada ca dincolo de explicabil exista fenomene pe care nimeni nu poate sa le controleze sau sa le inteleaga. Raul i se dezvaluie tanarului in cea mai pura forma, cu o violenta de nedescris si il aduce intr-un punct unde un singur lucru il mai poate salva.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/exorcist-in-devenire-8547113
8547113
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.