Eroul invincibil se întoarce (GALERIE FOTO)

Postat la 29 ianuarie 2012 34 afişări

PRO Video recomandă în acest număr "Conan", un film care îl readuce în atenţia publicului pe legendarul luptător ce fascinează întreaga lume de opt decenii, într-o nouă şi spectaculoasă aventură.

Martor la asasinarea tatălui său şi la distrugerea până în temelii a satului în care a copilărit, Conan (Jason Momoa) este mai hotărât ca niciodată să se răzbune şi porneşte în căutarea asasinilor. Crescut în lumea fără scrupule a nelegiuiţilor, luptătorul a deprins toate tertipurile necesare pentru a-i înfrunta pe cei mai cumpliţi inamici: căpcăuni, monştri terifianţi şi vrăjitori cu puteri inimaginabile.

Conan (GALERIE FOTO)

Războiul sângeros îl duce pe Conan pe căi nebănuite şi lupta lui pentru supravieţuire ajunge mai repede decât şi-a imaginat la dimensiuni epice. Poporul său din Hyboria este acum în pericol de moarte, iar Conan este singurul în stare să facă faţă încleştării cumplite cu forţele malefice care îi ameninţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
DVD,
Conan,
Pro Video,
Jason Momoa,
Hyboria,
aventuri,
luptator
/arta-si-societate/film/eroul-invincibil-se-intoarce-galerie-foto-9185072
9185072
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.