Eroul care salvează planeta (VIDEO)

Postat la 14 iulie 2012 34 afişări

"John Carter de pe Marte", ecranizare a romanului "Prinţesa marţiană" scris de Edgar Rice Burroughs, este o aventură antrenantă, plasată la sute de ani-lumină distanţă de Pământ, pe exotica planetă Barsoom (Marte).

Fost militar de renume, tânărul John Carter (Taylor Kitsch) este teleportat în mod inexplicabil pe Marte, unde un război de proporţii epopeice între locuitori îl transformă în principalul apărător al frumoasei prinţese Dejah Thoric (Lynn Collins). Cu o întreagă planetă pe cale de dispariţie, Carter îşi redescoperă umanitatea şi îşi foloseşte puterile recent dobândite, încercând să pună capăt revoltelor.

Câştigător a două premii Oscar, regizorul Andrew Stanton ne invită într-o călătorie fantastică fără precedent, într-o lume plină de acţiune şi personaje inedite, odată cu lansarea pe DVD, Blu-ray şi Blu-ray 3D a aventurii "John Carter de pe Marte".

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/eroul-care-salveaza-planeta-video-9862913
9862913
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.