DVD-ul saptamanii: "Schimbul" (The Switch)

Postat la 18 decembrie 2010 37 afişări

Recomandarea din acest numar a PRO Video se indreapta spre pelicula intitulata "Schimbul" ("The Switch"), care prezinta povestea lui Kassie Larson (Jennifer Aniston), o femeie in varsta de 40 de ani, necasatorita, fara o relatie stabila, dar care incepe sa simta din ce in ce mai mult dorinta de a deveni mama.

Recurgand la procedura de inseminare artificiala, Kassie alege un tata potrivit celor mai exigente criterii ale ei. Numai ca, la petrecerea pe care o da pentru a anunta fericita veste, Wally (Jason Bateman), cel mai bun prieten al sau, va inlocui mostrele, devenind astfel tatal viitorului copil.

Dupa sapte ani, cei trei au ocazia sa se reintalneasca, iar Wally sa isi cunoasca fiul. Acum insa, tatal este pus in situatia de a decide daca sa ii spuna adevarul sau sa pastreze in continuare secretul. Pentru umor de calitate, cateva lectii de viata, dar mai ales pentru momente de relaxare si buna dispozitie, nu ratati comedia romantica "Schimbul", acum pe DVD.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/dvd-ul-saptamanii-schimbul-the-switch-7829705
7829705
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.