DVD-ul saptamanii: "Saga Amurg: Eclipsa"

Postat la 16 ianuarie 2011 99 afişări

Propunerea PRO Video din aceasta saptamana se indreapta spre "Saga Amurg: Eclipsa", cel de-al treilea film al seriei, unde raul care a pandit din umbra pana acum isi arata coltii.

Orasul Seattle este devastat de o serie de crime sangeroase si disparitii misterioase. Creand o armata dintr-o rasa noua de vampiri insetati de sange, malefica Victoria s-a intors pentru a se razbuna. Iar Bella, tinta principala, este acum in pericol de moarte. Uniti de acest secret infricosator, Edward si Jacob trebuie sa incerce sa uite rivalitatea dintre ei si sa se alieze pentru a o apara.

In timp ce lupta pentru a supravietui, Bella este nevoita sa aleaga intre cei doi. Conflictul care mocneste de mii de ani intre vampiri si varcolaci se poate transforma acum intr-un adevarat razboi, declansat de decizia unei simple muritoare. Numai ca Bella mai are o alegere de facut, una care va schimba vietile tuturor. Dragostea si pasiunea se contopesc cu haosul si disperarea, in cel mai indragit film de catre adolescentii de pretutindeni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
DVD,
Pro Video,
Saga Amurg: Eclipsa,
Twilight
/arta-si-societate/film/dvd-ul-saptamanii-saga-amurg-eclipsa-7893515
7893515
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.