DVD-ul saptamanii: Intrigi la New York

Postat la 06 noiembrie 2010 29 afişări

Recomandarea PRO Video din aceasta saptamana se indreapta spre serialul "Intrigi la New York" ("Gossip Girl"), ajuns la cel de-al treilea sezon, in care celebrii tineri din selectul Upper East Side i[i continua aventurile si in cea de-a treia serie a mult apreciatului serial "Intrigi la New York - Sezonul 3".

Primele zile la facultate aduc si schimbari in cercul de prieteni fideli ai acestora. Astfel, Dan Humphrey (Penn Badgley), prototipul tocilarului din liceu, devine acum unul dintre cei mai populari studenti, organizand cele mai reusite petreceri. Blair Waldorf (Leighton Meester) intra usor intr-un con de umbra, fiind mult mai preocupata de relatia ei cu Chuck (Ed Westwick), Serena (Blake Lively) se intoarce din calatoria sa prin Europa ascunzand noi secrete, iar Nate (Chace Crawford) incepe o relatie cu o bruneta misterioasa. Noi personaje vor patrunde in cercul restrans al tinerilor, marcand o noua etapa din viata lor tumultuoasa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
DVD,
Gossip Girl,
intrigi,
New York
/arta-si-societate/film/dvd-ul-saptamanii-intrigi-la-new-york-7695843
7695843
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.