DVD-ul saptamanii: "Inception"

Postat la 08 ianuarie 2011 21 afişări

In filmul propus in aceasta saptamana de PRO Video, "Inceputul" ("Inception"), personajul principal, Dom Cobb (Leonardo di Caprio) este un hot experimentat in furtul celor mai ascunse secrete aflate in subconstientul uman. Inducand starea de vis subiectilor, el reuseste sa afle informatii confidentiale, care tin de lumea inselatoare a spionajului corporatist.

Insa cea mai ravnita abilitate a sa l-a transformat in acelasi timp intr-un fugar international, costandu-l intimitatea si viata personala. Ultima misiune, care ar putea sa-i redea existenta linistita alaturi de cei dragi lui, presupune sa realizeze aproape imposibilul: plantarea unei idei in subconstientul uman.

"Inceputul" este un thriller captivant care aduce o noua perspectiva asupra uneia dintre cele mai complicate dimensiuni ale fiintei umane: subconstientul.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/dvd-ul-saptamanii-inception-7872994
7872994
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.