DVD-ul saptamanii: "Frumoasa si Bestia"

Postat la 20 noiembrie 2010 129 afişări

Minunata lume Disney lanseaza pe DVD clasica poveste "Frumoasa si Bestia" ("Beauty and the Beast"), catre care se indreapta recomandarea PRO Video din aceasta saptamana.

Belle (Paige O'Hara) este o tanara, careia nu-i place viata pe care o duce in micul orasel din Franta. Destinul o va face sa se intalneasca cu Bestia (Robby Benson), un print asupra caruia s-a aruncat o vraja, nemaifiind capabil sa iubeasca. Cu timpul, intre cei doi se infiripa o prietenie frumoasa. "Frumoasa si Bestia" / "Beauty and the Beast" este o poveste clasica, in care dragostea gaseste intotdeauna o cale sa se strecoare in inimile celor ce nici nu se asteapta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
DVD,
Disney,
Frumoasa si Bestia,
Pro Video
/arta-si-societate/film/dvd-ul-saptamanii-frumoasa-si-bestia-7731364
7731364
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.