Dragoste în vremea războiului civil (VIDEO)

Postat la 09 iunie 2013 162 afişări

PRO Video recomandă în acest număr un film care îi are în rolurile principale pe doi dintre cei mai apreciaţi actori contemporani: Nicole Kidman - laureată a premiilor Oscar, alături de Clive Owen - nominalizat la Oscar.

Dragoste în vremea războiului civil (VIDEO)

Regizat de Philip Kaufman, "Hemingway şi Gellhorn" prezintă povestea de dragoste pasională şi căsătoria tumultuoasă dintre marele scriitor Ernest Hemingway (Owen) şi Martha Gellhorn (Kidman), o faimoasă jurnalistă şi corespondent de război.

Filmul îi urmează pe aceşti doi scriitori aventuroşi în vâltoarea celor mai importante evenimente politico-sociale ale timpurilor lor, începând cu Războiul Civil din Spania. Ca martori ai istoriei, ei au descris câteva dintre cele mai mari conflagraţii ale acelor vremuri. Războiul personal dintre ei a fost însă fatal pentru relaţia lor.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/dragoste-in-vremea-razboiului-civil-video-10943888
10943888
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.