Don Juan se întoarce (VIDEO)

Postat la 05 mai 2012 55 afişări

Una dintre cele mai romantice poveşti din toate timpurile, "Don Juan DeMarco", revine în premieră pe Blu-ray, într-o ediţie remasterizată, la o calitate video impecabilă.

Psihiatrul Jack Mickler (Marlon Brando) preia cazul unui tânăr de 21 de ani, îmbrăcat ca Zorro, ce pretinde că este Don Juan (Johnny Depp). Ajuns într-un ospiciu după ce a încercat să se sinucidă, bărbatul începe să povestească toate aventurile prin care a trecut şi cum a ajuns să cunoască dragostea adevărată.

Intrigat de misteriosul pacient, Jack insistă să îl consulte fără să îi administreze vreun tratament medicamentos. Ascultând incredibila poveste de viaţă a lui Don Juan, psihiatrul găseşte rezolvarea multor probleme din propria căsnicie, redescoperă pasiunea şi începe să se reîndrăgostească de soţia sa (Faye Dunaway).

Cu Marlon Brando şi Johnny Depp în două roluri excepţionale, filmul romantic "Don Juan Demarco", recomandarea PRO Video din această săptămână, este acum disponibil şi în format Blu-ray.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/don-juan-se-intoarce-video-9596483
9596483
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.