„Doamne... Ce măcel!", o comedie caustică de Roman Polanski, în cinematografele româneşti

Postat la 10 ianuarie 2012 18 afişări

Roman Polanski revine în cinematografe cu o comedie caustică, după un text de Yasmina Reza, în cea de-a doua săptămână din ianuarie.

"Carnage", în care joacă Kate Winslet, Jodie Foster, Christoph Waltz şi John C. Reilly, a avut premiera, pe 1 septembrie 2011, la Festivalul de Film de la Veneţia. Filmul prezintă două cupluri care se înfruntă după ce copiii lor s-au bătut la şcoală. Dacă întâlnirea începe amical, sub protecţia gesturilor politicoase, discuţia dintre cei patru devine un adevărat duel din care nimeni nu mai are şanse să scape. Kate Winslet şi Jodie Foster au fost nominalizate la Premiile Globul de Aur 2012, pentru prestaţia lor din film.

"Doamne... ce măcel!"

Regia: Roman Polanski

Cu: Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz, John C. Reilly

Premiera în România: 13 ianuarie 2012

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
roman polanski,
cinematografe,
comedie
/arta-si-societate/film/doamne-ce-macel-o-comedie-caustica-de-roman-polanski-in-cinematografele-romanesti-9130753
9130753
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.