De ce nu se inteleg femeile

Postat la 26 martie 2011 58 afişări

Pentru Marni (Kristen Bell), eroina filmului propus de PRO Video in aceasta saptamana, "Tu, din nou!" ("You Again"), liceul oricum nu era chiar cea mai frumoasa perioada a vietii ei, insa totul s-a transformat intr-un cosmar de proportii atunci cand rivala ei din liceu ii va deveni cumnata.

Fiind nevoita sa socializeze cu singura persoana pe care ar fi vrut sa nu o mai vada niciodata, Marni trebuie sa se pregateasca pentru cateva zile de cosmar. Ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, si mama ei (Jamie Lee Curtis) are parte de o surpriza de proportii. Matusa viitoarei ei nurori nu este nimeni alta decat fosta ei rivala din liceu (Sigourney Weaver). Totul se transforma intr-o comedie nebuna, care cu siguranta nu va va lasa sa va opriti din ras.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/de-ce-nu-se-inteleg-femeile-8100268
8100268
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.