De ce acest om a fost plătit cu 80 milioane de dolari că să nu facă nimic

Autor: Florin Casota Postat la 16 ianuarie 2017 13439 afişări

De ce acest om a fost plătit cu 80 milioane de dolari că să nu facă nimic

John Peters nu este un nume foarte cunoscut publicului larg, însă le spune ceva oamenilor de la Hollywood. Peters a începutca frizer, iar acum este producător de filme şi are la activ pelicule precum Caddyshack, Batman, Superman Returns sau Man of Steel. Însă pentru ultimele două filme nu a lucrat nici măcar un minut şi cu toate astea a primit 80 de milioane de dolari, scrie The Hollywood Reporter.

De fapt, nici măcar nu a fost lăsat să fie prezent la filmările pentru "Man of Steel" deoarece Christopher Nolan a interzis acest lucru.

"Am dreptul la 7,5% din încasări. Împreună cele două filme au făcut mai mult de un miliard de dolari", a mărturisit Peters într-un interviu pentru The Hollywood Reporter.

Cum a ajuns Peters să obţină această sumă?

În anii 90, după ce a participat la realizarea filmelor "Batman" şi "Batman Returns", a încercat să producă un film numit "Superman Lives" pentru care Nicolas Cage trebuia să interpreteze rolul principal, iar Tim Burton trebuia să regizeze. Scenariul a fost scris de către Kevin Smith care a mărturisit că Peters a insistat ca Superman să nu zboare în film şi să se bată cu paianjen uriaş. Filmul nu s-a realizat niciodată, dar John Peters a obţinut un procent din veniturile următoarelor filme din seria Superman.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.